Lifestyle

Volite popuste? BIPA donosi odlične popuste za kupovinu CLUSE satova i Cristal vision nakita

Ususret najsvečanijem dijelu godine, BIPA donosi odlične pogodnosti za sve članove programa vjernosti u suradnji s brendovima CLUSE i Crystal Vision. Od 26. studenog 2021. do 15. siječnja  2022. godine svaka kupovina u BIPI donosi bodove za popust od 40% na kupnju CLUSE satova ili čak 50% na Crystal Vision nakit.

Sve dame koje znaju što znači biti u trendu i kako sa stilom obaviti obaveze pronaći će nešto za sebe iz ponude CLUSE satova koji je postao jedan od najbrže rastućih brendova modnih dodataka na svijetu. Cluse satovi profilirali su se kao najpopularniji brend ženskih satova i u Hrvatskoj, a posebnim ih čine bezvremenski dizajn i posvećenost detaljima koji uvijek prate trendove, ali i postavljaju novitete.

Za nadolazeće blagdane pred nama drugima će možda ipak biti draži elegantan komad nakita. Za sve one kojima je estetika modnih detalja itekako važna i uživaju u sjaju kristala, BIPA je osigurala veliku ponudu Crystal Vision nakita. Klasičnog dizajna i neupadljivih boja, ono je što Crystal Vision čini profinjenim, a svaku ženu posebnom.

Uz svaku kupovinu u iznosu od 50 kn u BIPI kupci mogu preuzeti jedan bod, a sa sakupljenih sedam bodova moguće je ostvariti popust na CLUSE satove. S prikupljenih pet bodova osiguran je popust na Crystal Vision proizvode iz BIPA programa vjernosti.

BIPA program vjernosti donosi uvijek nešto novo i atraktivno, a za sve članove tijekom cijele godine vrijede i niže cijene velikog broja proizvoda. Dođite u najbližu BIPU, uživajte u kupovini i ostvarite izvrsne pogodnosti na BIPACard ili BCdigital kartici!

FOTO: PROMO

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in:Lifestyle

Next Article:

0 %